ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Αισθανθείτε σαν το σπίτι σας

Καλώς ήρθατε στον New York Luxury Suites στην Κέρκυρα, ένα πολυτελές συγκρότημα εξυπηρετούμενων σουιτών σε μια από τις πιο προνομιακές τοποθεσίες της Παλιάς Πόλης, με πλούσιες θέες στη θάλασσα, το Παλιό Λιμάνι, τη νησίδα Βίδο, το Νέο Φρούριο, τα γραφικά καντούνια και τα παλιά κτίρια της πόλης. Το συγκρότημά μας είναι ένα τετραώροφο, προσφάτως ανακαινισμένο ιστορικό παράκτιο κτίριο στο Παλιό Λιμάνι της Πόλης της Κέρκυρας και διαθέτει χωρητικότητα για έως 31 φιλοξενούμενους.

 

Για τη διαμονή σας σε αυτό, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε εννέα πλήρως εξοπλισμένα καταλύματα, απολαμβάνοντας ποιότητα, αισθητική και υπηρεσίες υψηλών ξενοδοχειακών προδιαγραφών. Επιλέγοντας το συγκρότημα New York Luxury Suites στην Κέρκυρα, μπορείτε ζήσετε βιωματικά τη ρομαντική ατμόσφαιρα εποχής της Παλιάς Πόλης και να επισκεφτείτε σε κοντινή απόσταση όλα τα σημαντικά αξιοθέατα και τις παραλίες του νησιού, έχοντας μοιρασμένη απόσταση ανάμεσα στη βόρεια και τη νότια πλευρά του. Το προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει και με υπηρεσίες concierge, ώστε να κάνετε τις διακοπές σας ακόμη πιο διασκεδαστικές και ευχάριστες.

 

Το New York Luxury Suites είναι εξυπηρετούμενες σουίτες στην Παλαιά Πόλη της Κέρκυρας, δηλαδή πλήρως επιπλωμένα διαμερίσματα, ανώτερων ξενοδοχειακών προδιαγραφών. Αυτό σημαίνει ότι εξυπηρετούμε με φυσική παρουσία υποδοχής (09:00-17:00), παρέχουμε καθαριότητα δωματίου και αλλαγή κλινοσκεπασμάτων/πετσετών (κάθε 2η μέρα), δίνοντας επίσης στους καλεσμένους μας τη δυνατότητα για παροχή πρωινού.

 

Εφόσον μας ζητηθεί, αναλαμβάνουμε και υπηρεσίες concierge, για να κανονίσουμε τη μεταφορά σας από και προς το αεροδρόμιο, να σας οργανώσουμε κάποια εκδρομή εντός της Κέρκυρας (σε κοντινούς είτε σε πιο μακρινούς προορισμούς, με αυτοκίνητο ή με σκάφος), είτε να κανονίσουμε να απολαύσετε υπηρεσίες SPA εντός του συγκροτήματος. Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε, επικοινωνήστε με την λειτουργική ομάδα του New York Luxury Suites στο 6980 259899 από 09:00 με 21:00.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ